-->

My Playground!!

Voorheen was ik veel bezig met mn blog en Pinterest en probeerde ik alles bij te houden voor een DesignTeam maar de laatste tijd vind ik dat allemaal niet zo belangrijk meer. Internet is niet zo mijn ding, en ik vind het erg jammer dat mensen niet van elkaar leren maar elkaars ideen pikken en zelf de Credits willen. Vandaar dat het af en toe erg stil kan zijn op op mn blog. Het betekend zeker niet dat ik niet meer scrap maar meer gewoon dat ik lekker bezig ben!!

-----------------------------------------------------------------------------
Mn nieuwe voornemen voor 2018 is om mn Penpals wat meer in het zonnetje te zetten!! Ik zal hiervoor een nieuw wolkje maken aan de zijkant en er wat meer over posten!!
------------------------------------
Ohh en als mn huis eindelijk klaar is zal ik wat fotos posten van mn scrapplek!!


------------------------------------
XOXO

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.cardsandscrap.nl/
Sinds 1 December 2013 mag ik deel uitmaken van het super leuke Design team van het Cards&Scrap Challenge blog!! Dit blog heeft wekelijkse uitdagingen, tips en tutorials!!

Het totale Design Team bestaat uit een groep zeer getalenteerde dames welke onderverdeeld zijn in twee teams; Turkooise en Rose. Ik zit, hoe toepassenlijk, in Rose! hihi


C&S nr13)
Best wel een beetje trots ben ik omdat mn eerste Super Challenge in de Cards&Scrap nr13 gepubliceerd staat!!2 opmerkingen:

 1. Hoi Cissy

  Ik heb vorige week jou kaartje gehad, nadat ik dat mooie lieve kaartje wat voor je moeder was had gezien. Mijn zus lag naast jou moeder en zij is gisteren naar huis gegaan.
  Wat een leuk blog. Ik ben een echte kaarten maakster en sinds ik ziek ben doe ik dat best veel.
  Ik wens je natuurlijk heel veel sterkte met je moeder en zal regelmatig even kijken of ik ook ideeen voor mijn kaarten kan spotten op jou blog

  Lieve groetjes Lieneke Boks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lieneke,

   Wat leuk dat u een berichtje achter laat!! en dat u hem leuk vindt natuurlijk ;) Ideeen opdoen mag altijd en als u t leuk vindt kunnen we eens wat uitwisselen. (pen Pals)

   Heel veel sterkte ook met uw zus.

   Groetjes Cis-sy

   Verwijderen