-->

PenPal(s)

Wie vindt het nou niet leuk om "net als Vroeger" gewoon post te ontvangen?!! Tegenwoordig gaat alles via Facebook, twitter of andere niet persoonlijke wegen en dat vind ik zelf soms weleens jammer. Tuurlijk, soms is het lekker makkelijk ;) geef ik helemaal toe!! Maar gewoon een kaartje met een dikke knuffel die je onverwachts op de mat ziet liggen is toch het leukst. Net een cadeautje!!!


(31-12-2012)  Sinds een aantal weeken, eigenlijk sinds mijn moeder ernstig ziek is, heb ik een super lieve penvriendin die mij eens in de zoveel tijd verrast met een super lief, en natuurlijk, eigen gemaakt kaartje! En ik vind het dan weer leuk om er eentje terug te sturen!!
Ze vertelde me laatst dat ze het soms lastig vind om zelf iets te verzinnen, dat ze meestal een voorbeeld nodig heeft. Zodoende probeer ik iets nieuws voor haar te verzinnen en haar te inspireren voor haar eigen kaarten. Een soort ATC verhaal maar dan zonder regels ;)

Mocht het verhaal u aanspreken, en vind u het leuk om post te ontvangen kunt u gerust contact opnemen zodat we kunnen "schrijven"! Geen regels, Geen verplichtingen... Just some Fun!!

XOXO Cis-sy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten