-->

dinsdag 3 december 2013

Exciting news!!!!!

Whoehoeeee eindelijk mag ik het zeggen!
Ik zit in het Design team van het Cards & Scrap Challengeblog!!! Team Roze om precies te zijn!! Leuk he!

Elke week hebben ze daar Challenges, tips en spreuken. Maandelijks verschillende workshops of tutorials en ook echt heel leuk, de maandelijkse scrap uitdagingen!!! Ik zou zeggen kom snel langs en doe mee!!
Hallo,

Ik ben Ciske of Cis-sy zoals iedereen me eigenlijk noemt, 29 en woon in Vlaardingen. Ik werk fulltime in de horeca waar ik het uitstekend naar m’n zin heb.  Al mijn hele leven ben ik aan het freubelen en knutselen en ik vind het dan ook heerlijk om uren lekker bezig te zijn!  Sinds ik de hobbybeurzen en de bijbehorende winkels ontdekt heb is m’n “kleine hobby”  dan ook overal terug te vinden in m'n huis en dat van vrienden en familie. Ik krijg er zo’n voldoening van als andere het ook mooi of leuk vinden! Ik ben dan ook erg trots dat ik jullie mag helpen en deel uit mag maken van dit Design Team! Ik hoop dat ik jullie en de volgers elke keer weer kan inspireren en ga daar zeker m’n uiterste best voor doen!
 
Groetjes
XOXO Cis-sy


Het totale Design team bestaat uit 24 zeer getalenteerde dames en is weer onderverdeeld in twee teams. Turkoois en roze. Op het blog kun je de teams vinden met een link naar hun persoonlijke blogs welke zeker de moeite waard zijn om even te checken!

Nou jullie kunnen wel raden wat ik vanmiddag ga doen!!

Fijne dag allemaal

XOXO Cis-sy

4 opmerkingen: