-->

dinsdag 27 mei 2014

#5 May Tag

Goede avond Bloggers!!!

Elke maand kijk ik op zn blog en de techtnieken vind ik (bijna) altijd super! De afgelopen twee maanden waren niet zo mijn ding maar deze Tag wilde ik wel graag proberen!

  a “creative composition” assignmentEcht een hele leuke techniek en ook handig als je niet al zijn spullen bezit ;) Meestal moet je een hoop improvisren maar bij deze Tag is dat zo gepiept!! haha


Dit is zijn voorbeeld en de techtniek dit keer gaat eigenlijk over de " ShadowPress"  maar die heb ik niet dus heb ik mn projectje geembossed met een stempel techniek!


Ik weet niet of jullie kunnen zien wat ik bedoel maar de vlinder en het stukje met de "Wishes" tekst zijn van hetzelfde stukje papier!


Dit is trouwens mijn achtergrond. Ik vind de Spritz and Flick techniek ook altijd zo leuk!!


Nou genoeg over mij! haha voor tekst en uitleg kun je op Tim Holtz zijn blog kijken en ik ben natuurlijk weer erg benieuwd naar jullie reacties en evt Eigen uitwerkingen!!

Fijne Avond nog
XOXO Cis-sy

6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Thanks Sonja!! Maar doordat ik die van jullie zie ben ik toch ook maar aan de slag gegaan ;) dikke kus xoxo

   Verwijderen
 2. Wow! Deze komt heeeeeeeel dicht in de buurt zeg en wat een gave eigen touch! Ben momenteel iets minder bezig met de spulletjes van Tim (t' is niet bij te houden) hahahahaha maar blijf het prachtig vinden word er zeker weer door geïnspireerd! Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had de post ook gezien op z'n blog! Hele mooie tag heb je gemaakt Cissy!

  BeantwoordenVerwijderen