-->

maandag 28 oktober 2013

Grungy Weekend at Sraptastic Belgique
Hallo Bloggers!!

Half mei had ik een workshop van Anna gevold bij de "Scrapheap" en die vond ik zo gaaf dat ik me direct ingeschreven had toen ik hoorde dat ze naar Belgie kwam. "Grungy Spell Book" & "Spell book Pages"
Op het officiele blog van Sraptastic hadden ze het over een evenement met make and takes en dat je naar harte lust kon shoppen bij de deelnemende handelaaars. Nu ben ik blijkbaar erg verwend en "gewend geraakt" aan de goede zorgen van onderandere Carla... want laat ik het zo zeggen, ik ben blij dat ik NIET ben blijven slapen. De Class van Anna was Geweldig! maar de organisatie ga ik niet teveel over zeggen (you get the point)..... Ik vond het wel erg leuk om de bekende gezichten even te zien maar had wel met ze te doen ;)
Smorgens super vroeg mn bed uit om op tijd in Sint Laureins te zijn want het was toch twee uur rijden... Maar je moet er iets voor over hebben! Haha maar goed, snel naar binnen want het zou een drukke dag worden.

In de ochtend stond het book op het programma en die vind ik echt Geweldig!!! Ik doe eigenlijk nooit iets met verf of mixed media dingen maar die workshops van Anna!!! Echt zo leuk om te doen! Nu moet ik ook eerlijk toegeven dat ik aan een hele leuke tafel zat!Na de lunche, toch even stiekem een beetje geshoped bij uiteraard de dames van de Scrapheap, gingen we aan de slag met de pagina's!! We hebben twee verschillende layouts gemaakt en je kunt, denk ik, duidelijk m'n voorkeur zien!!


I really liked the Class and the way my projects turned out. I never do things like this so I wanted to add the picktures from class so that's wy there aren't one. And as a finishing touch I asked Anna a silly question.... If she would like to sign it!Misschien ga ik de volgende keer weer naar een van haar Classes want ik vind het echt een geweldige vrouw! Als je nog nooit geweest bent moet je het zeker doen!!
XOXO Cis-sy

2 opmerkingen:

  1. Wat super gaaf! Zou ook heel graag een workshop bij haar volgen! Heel mooi resultaat ook! Hugs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen