-->

vrijdag 4 oktober 2013

Oktober scrap maand!

Lieve Bloggers,

Jeetje waar moet ik beginnen....? Tis zo lang gelden dat ik voor het laatst geblogd of uberhaupt gescrapd heb.... Maar de tijd doet slijten, wonden verzachten en soms zelfs helen dus daar hopen we dan maar op.
Na de heftige en zeer intense periode met mijn moeder begin ik eindelijk de bomen in het bos weer te zien en ben ik erin geslaagd om mn "mojo" weer enigzins terug te vinden! misschien ook wel een beetje door mn nieuwe liefde; Mn pup Djaro! Hij is precies een week na t overlijden van mn moeder geboren en vanaf t moment dat we elkaar zagen was er een klik. Tis ook echt mn maatje, nu al!!


Maar goed, de Titel heb ik natuurlijk niet voor niets zo genoemd! Op 1 Oktober ben ik achter mn bureau gaan zitten en mezelf gedwongen om opzoek te gaan naar die "mojo" en tot mn verbazing vond ik die! Ik kwam eracher dat de trand die je momenteel ziet absoluut niet mijn ding is en dat ik het gewoon bij mn Shabby Chice style houd! Zodra ik uitgevogeld heb waarom ik er geen fotos opkrijg zal ik mn "mojo journey" posten!
Ook heb ik mn agenda weer even aangepast want vanaf as zaterdag gaan we weer beurzen bezoeken!!! We beginnen in Rotterdam bij de eerste editie van het Hobbyfestival in Ahoy!! en verderop staat een workshop van Anna (Finnabair)op de planning waar ik echt heel erg naar uitkijk!!

Zo! weer even lekker geupdate! en ik hoop tot snel!!
XOXO Cis-sy

2 opmerkingen:

  1. Dag Cissy, nog gecondoleerd met je moeder. Wat goed van je dat je weer bezig bent om je hobby weer op te pakken. Hopelijk lukt het een beetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gecondoleerd met het verlies van je moeder Cissy. Fijn dat je weer actief bezig bent. Hopelijk doe je daar veel positieve energie van op.

    BeantwoordenVerwijderen