-->

maandag 6 januari 2014

#1 - Januari Tag


Een nieuw jaar met vele nieuwe creatieve ontdekkingen, uitdagingen en Challenges! Dat waren zo'n beetje mn goedevoornemens toch?!!

 Ook dit jaar wil ik weer graag meedoen met de 12 Tags van mister Tim Holtz! Altijd zo leuk om zijn tutorials uit te proberen en te kijken bij anderen hoe zij het doen! Daarom ben ik er van het weekend gelijk voor gaan zitten! Ik heb niet alle spullen die hij gebruikt maar met een creatieve twist kom je een aardig eind! 
Tim's Tag
Voor de eerste Tag van dit jaar heeft hij gekozen voor  een " Metal look", en zijn gedachte was om de tijd te herinneren waar we nu zijn. The Remember the Now! Eigenlijk omdat we het tegenwoordig allemaal maar zo druk hebben en niet vaak meer stil staan bij de dingen die we beleven en doen. Ik ben het wel met hem eens en heb dan ook geprobeerd om in mijn uitwerking dat naar voren te halen....
 
*Discover *Inspire *Create * Everyday

Hier nog een aantal detail foto's:

OP de bovenste kun je duidelijk zien dat ik een metale 1 heb toegevoegd omdat het de eerste tag is! Ook zie je hier goed de achtergrond welke ik gemaakt heb met de " Sprits en flick" techniek. Ik heb hier gewoon distress inkt voor gebruikt omdat ik niet de geode kleur stains heb ;) De sterren zijn met punic stone gepoetst!
En natuurlijk een leuke quote om de geode voornemens te benadrukken!!
 
 

 Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook een kijkje te nemen en evt mee te doen aan de maandelijkse Challenge!! Ik vond het in ierder geval weer erg leuk!!!

Groetjes XOXO Cis-sy

Last but zeker niet least...........
Ik wilde mn nieuwe volgster Anna Welkom heten!! Leuk dat u me volgt!! Als u iets wilt weten of op of aanmerkingen heeft laat het me weten! I LOVE COMMENTS!!!
 XOXO
8 opmerkingen:

 1. Hij is mooi geworden Cis. Leuk dat jij hem ook weer gemaakt hebt. Ik vind hem zo gaaf dat ik ook weer een poging gewaagd heb :-)

  Xx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk!!!!
   Ik ben benieuwd, ga gelijk even bij je kijken!!
   XOXO

   Verwijderen
 2. Deze had ik nog niet gezien, maar wat is die mooi.
  Super die metal look.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, die zijn mooooooi Cis-sy, had ik toch bijna gemist en Tim Holz kan dat als geen ander, ik ben blij dat ik ook verschillende mooie snijmallen van hem heb want die zijn echt allemaal prachtig, in ieder geval veel succes bij de challenge, liefs Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk he zijn ze!! Gaat u ook een poging wagen?!!
   Groetjes

   Verwijderen
 4. Prachtig! De metal look is zeker weten gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello Cis-sy. Wonderful tag! Love the stitching around the edge too. Karen. wintonrosepapercreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen