-->

maandag 6 januari 2014

WLVC #17 - my first participation ....

Via een erg fanatieke mede blogster, ik zal geen namen noemen Jeannette, haha geintje!! maar goed, door haar werd ik op de We Love Vintage Challenge blog gewezen en ik moet toegeven, Wat een super leuke Challenge Blog!! Zoals jullie inmiddels wel gezien hebben gaat mijn voorkeur, ondanks dat ik weleens een uitstapje maak naar andere technieken, toch altijd uit naar de Vintage style! Ik kan t niet helpen maar het heft wat gezelligs, knus, de sfeer van vroeger..... Ik weet t niet but I Love It!!

Nu ben ik begonnen aan een project wat denk ik December 2015 ofzo pas een keertje af komt omdat ik het steeds weer weg leg voor andere "kleine"  dingen tussendoor... Maar!!! Dit weekend ben ik begonnen aan een label boekje met Oude foto's van toen mijn oma klein was. Deze moet uiteindelijk in de koffer komen waar ik dus aan begonnen was...


Dat was dus de voorkant van het boekje en hieronder de eertse bladzijde, of terwijl het eerste label! Met dit label zou ik dus graag mee willen doen met de WLVC #17.  Het is een originele foto van mijn oma toen ze net 3 was! Zelf vindt ze het heel erg leuk dat ik dit aan het maken ben van haar en ze verteld ook steeds weer waar de foto's genomen zijn en hoe het toen allemaal was.....Ik hoop dat ik binnenkort meer bladzijdens kan maken en zal ze zeker weer posten!
(Ik heb altijd t problem dat ik te veel wil maken en dan dingen opzij schuif.... hmmmm toch maar aan mn geode voornemens blijven denken he!! )XOXO
Cis-sy

9 opmerkingen:

 1. Supermooi gemaakt hoor, en leuk dat je meedoet bij onze challenge alles mag, we zien je graag terug daar.
  Groetjes Liesbeth WLVC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supergaaf project Cis!!! En dat van teveel tegelijk willen maken dat ken ik. Bij mij liggen er ook altijd halve projectjes te 'rijpen' zeg maar :-)

  Xx Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoor! Wat leuk dat je "ons" ontdekt hebt en gelijk gezellig meedoet!
  Prachtig werkstukje heb je er van gemaakt!
  Word ook gelijk volger bij je! Leuk eens iemand van mn eigen leefdtijd tegen te komen hihihihihi
  Bedankt voor je deelname bij WLVC
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf, Cissy. Helemaal leuk geworden, joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig zeg......en die foto, hoe leuk is dat! Echt heel mooi en ik ben wel heel benieuwd hoe het gaat zijn als alles af is.
  Fijn dat je meedoet bij WLVC, groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je ons blog gevonden heb en meedoet!
  Zo mooi om iets met die oude foto's t doen!
  Groetjes Nicole van WLVC .

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat heb je dit prachtig gemaakt en ik vind het zo knap dat je dit in de passende vintage stijl maakt. Super die oude foto's en wat leuk dat je oma de verhalen erbij verteld.
  Enne.......Jeannette? is een schat.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Cis-sy, wat leuk dat het WLVC blog dus kennelijk een schot in de roos is voor jou en ik voel me zeer vereerd hoor hihi en ook door de opmerking van Els, ik ga er bijna van blozen ( of doe je dat niet meer als je wat ouder bent?) Je creatie is helemaal geweldig en zo gaaf dat je er nog een persoonlijk tintje aan kan geven door de persoonlijke informatie van je oma, beter kan niet toch en wat zal ze trots op je zijn dat je dit voor haar doet! ik ben benieuwd naar het vervolg, lieve groetjes en tot blogs weer, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel herkenbaar dat je te veel wilt en te weinig tijd hebt! Maar wat een mooie creatie zeg! I LOVE VINTAGE! Ben er zelf gek om om te maken, weet niet wat het is, maar wil bij mij veel gemakkelijker dat andere genres.

  BeantwoordenVerwijderen