-->

dinsdag 18 februari 2014

Cards&Scrap Challenge #204

Goedemorgen!

Deze week is Team Rose aan de beurt voor de super leuke Card Challenge bij Cards&Scrap! Deze keer is er weer een schets aan de beurt welke je moet combineren met de super leuke gratis Digi's die je op het Challenge blog, of hier ;) kunt vinden!


 

De Challenge wordt gesponsord door Marianne Designs en heeft natuurlijk weer een leuke prijs ter beschikkig gesteld! Ik zou zeggen neem snel een kijkje op het Challenge blog voor de spelregels en natuurlijk de super leuke voorbeelden van mn team genoten!!


Hier mijn uitwerking en wat details....Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik een schets echt heel moeilijk vind!Meestal bouw ik ze zo vol dat  het er uiteindelijk nooit meer oplijkt maar deze keer  heb ik me in kunnen houden! haha
Ik heb gekozen voor de Dog Digi omdat ik een kaartje voor mn penvriendin wilde maken. Ik zag de tekst en was verkocht!! Zij is ook echt een honden liefhebster!!
 

 
 
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en natuurlijk wat jullie er zelf van maken!!!! Vorige Challenge hadden we echt een heleboel inzendingen en ik hoop natuurlijk deze nu te overtreffen!!!

Fijne dag!
Groetjes en XOXO Cis-sy

8 opmerkingen:

 1. Schitterend mooie kaart en wat een pracht label
  heb je gemaakt.
  De foto is zo lief.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een heel mooi kaartje gemaakt Cissy.
  Het is een hele mooie foto die je gebruikt hebt.
  Vele groetjes,
  Peggy * Mollemieke *

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Cissy! Ik vind sketches vaak ook moeilijk, maar het is je gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Super met een persoonlijk foto er op!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen