-->

maandag 7 oktober 2013

Sabon & Finnabair.....

Goede morgen!

Voor mn volgende post wilde ik jullie deze twee kaartjes graag laten zien......



Eigenlijk ontstaan door een stomme fout maar een nieuw idee was zo geboren! haha!!


De eerste die ik gemaakt heb is voor een lieve vriendin. Als ik aan haar denk moet ik altijd aan Sabon denken dus ik vond dat dat er zeker wel in verwerkt moest worden!! Ook zit ik bij haar op de een of andere manier altijd te "thee-leuten"........



De Tweede is een hele speciale! Deze heb ik voor mn belgische scrapmaatjes gemaakt welke ik bij scraptastic strakjes weer ga zien! Afgelopen mei heb ik samen met hen een workshop van Anna gevold bij de scrapheap en dat was zo goed bevallen dat we zondag 27 okt nogmaals een ws bij haar gaan volgen! Nance en Vince zijn zulke lieve en vooral creatieve mensen! Ik kijk er dan ook echt naar uit!!



Nou, ik ga snel verder met mn spulltjes uitpakken welke ik gisteren op de beurs allemaal gescoord heb! Tot snel en een hele fijne dag!
XOXO Cis-sy

5 opmerkingen:

  1. Mooi!!! Je bent weer lekker bezig he.

    Xx Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten! Wat leuk dat je een workshop bij Finnabair gaat volgen, veel plezier. Ik had ook willen gaan toen ze in Nederland was, maar helaas :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Joyce,
      Dank je wel voor je reactie! En misschien is er bij t scrapfest t weekend van de 26ste nog wel iets vrij! Is in de buurt van Gent dus niet zo heel ver... (in mn agenda staat evt een link) Is leuk als ik je daar weer zie!
      Groetjes XOXO

      Verwijderen